Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Populaire Producten
Wishbonebike - 3 in 1 Recycled Edition
219,00  199,00
Wishbonebike - 3 in 1 original
  199,00
Wishbonebike - 3 in 1 limited edition roze
209,00  199,00
Wishbonebike - 3 in 1 original vlammen
  214,95
Wishbonebike - 2 in 1 original
  159,00


Alle aanbiedingenWishbonebike voordeel

De immens populaire Wishbonebike is het leukste actieve speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. Het is een houten loopfiets die met de kinderen meegroeit en daarnaast voorzien is van stevige luchtbanden, waardoor deze op elke ondergrond goed mee kan en de Wishbonebikes zowel binnens- als buitenshuis te gebruiken zijn.

Deze driewieler / loopfiets combinatie kent 3 stappen, waarvan elke bij een leeftijdscategorie past.  De eerste stand van de Wishbonebike is een zeer toegankelijke driewieler, die zorgt ervoor dat kinderen vanaf 1 jaar kunnen wennen aan trappers. De stevige houten driewieler biedt urenlang speelplezier en gaat ongeveer mee tot het kindje 2,5 jaar is. Daarna kan de Wishbonebike omgebouwd worden tot een loopfiets. Daardoor is het de perfecte meegroei loopfiets / driewieler! Naast het gemak van dit ombouwbare buitenspeelgoed, is er ook een model voor elke smaak. Zo is de Wishbone bike bij ons verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen. Van zeer stoer tot naturel tot vrolijk met bloemetjes; kies het model dat bij uw kindje past!

Houten modellen
Bekijk alle Wishbonebikes in alle kleuren, zowel de 2in1 als 3in1 modellen.

Meer Houten modellen
Recycled modellen
Deze zwarte kunststof bike is onder andere gemaakt van oude tapijten.

Meer Recycled modellen
Pimp of repareer
Alle originele onderdelen, accessoires én kinbeschermers met eigen naam

Meer Pimp of repareerVan driewieler tot stevige loopfiets

Nadat de Wishbonebike enige tijd dienst heeft gedaan als driewieler, is het een eenvoudige aanpassing om er een loopfiets van te maken. Dit doet u als volgt: haal het achteras van de trike af en daarmee ook de 2 achterwielen van de trike. Vervang de achteras door de meegeleverde loopfiets achteras en zo heeft u eenvoudig en snel dit prachtige speelgoed omgetoverd tot een loopfiets. Als houten loopfiets is de Wishbonebike een van de absolute toppers. Deze stevige en wendbare houten loopfiets is net als de driewieler voorzien van 12 inch wielen met luchtbanden. Het is zeer duurzaam buitenspeelgoed en groeit jarenlang met uw kindje mee. Hierdoor went uw kindje vanaf ongeveer 1,5 a 2 jaar aan de motoriek van een fiets. Dit prachtige houten speelgoed is van zeer hoge kwaliteit en een absolute aanrader. De trendy modellen worden nog elk jaar genomineerd voor diverse toonaangevende speelgoed awards. Wilt u uw Wishbonebike opvleuren, dan kan dat uiteraard. Wij hebben een serie unieke stickets en aangepaste modellen, waardoor de kids nog meer plezier halen uit de stoere bikes! Wishbonebike heeft dit jaar een nieuwe 5 in 1 op de markt gebracht die gemaakt is van stevig zwart kunststof. Erg stoer en zeer in trek bij jongens vanaf 1 jaar. Door het materiaal is deze prachtige 3 in 1 recylced ook nog eens erg licht van gewicht. Daarmee hebben we dit jaar een zeer brede collectie. Naast de bekende houten 3 in 1 en de 3 in 1 recycled, zijn er ook diverse gekleurde varianten en jaarlijks de limited edition.
Wishbonebike voegt elk jaar nieuwe uitvoeringen toe aan de collectie. Hierdoor blijven de producten vernieuwend en zijn ze in staat om telkens weer de kwaliteit te verbeteren. 

Over Wishbonebike

De Wishbone bike is een uniek stuk (buiten) speelgoed dat helemaal aan de andere kant van de wereld is ontworpen en gefabriceerd. Deze Nieuw Zeelandse combinatie van een driewieler en een loopfiets is inmiddels al enkele jaren zeer populair in Europa. Dat komt voornamelijk doordat deze prachtige loopfiets en driewieler combinatie jaren lang met uw dochter of zoon meegroeit. Om de het maximale uit de houten Wishbonebikes te halen, raden wij u aan deze niet een hele winter in de tuin te laten staan. Deze loopfietsen zijn absoluut geschikt voor buiten gebruik, maar een winter in de tuin (zonder overdekking) staan kan het hout aantasten. Dit geldt overigens voor alle houten producten. Een plek in de schuur of een andere overdekte ruimte is echter wel een geschikte plek om uw Wishbonebike te bewaren. Hierdoor kan uw kind optimaal genieten van dit prachtige buitenspeelgoed.

Voordelen van een Wishbonebike

Vanzelfsprekend is er erg goed nagedacht over de eigenschappen van deze loopfiets modellen. Een belangrijk kenmerk van iedere loopfiets zijn de wielen. Zo ook bij de Wishbonebike. De Wishbone is uitgerust met drie luchtbanden en is ook te gebruiken met twee wielen. Ideaal want zo heeft u extra lang plezier van de bike. Waarom er gekozen is voor luchtbanden? Omdat dit veel comfort biedt. Gezien het formaat van de fiets, wordt deze doorgaans buiten gebruikt. Het voordeel van luchtbanden is dat deze vrijwel iedere hobbel en bobbel dempen. Ze maken de bike dan ook geschikt voor alle wegdekken. Stoepje op en stoepje af? Geen probleem met een Wishbonebike.
 

Online bestellen

Wanneer je vandaag nog besluit te bestellen, krijg je van ons de garantie dat hij morgen bij je wordt afgeleverd. Natuurlijk met garantie en in goede staat. Wacht niet langer en bestel deze leuke en sportieve loopfiets voor jouw kleine vriend.