Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Populaire Producten
Kettler - Spirit Air Racing
89,95  64,95
Kettler - Spirit Air Prinses
89,95  74,95
Kettler - Speedy 10 inch
59,95  44,95
Kettler - Speedy Emma groen
64,95  51,95
Kettler - Run boy 10 inch blauw
79,95  59,99


Alle aanbiedingenKettler loopfiets

Een Kettler loopfiets is de afgelopen jaren immens populair geworden. Dit Duitse kwaliteitsmerk dat beschikt over een grote diversiteit aan loopfiets modellen, maar vooral bekend is van fitness aparatuur. Een typisch model van dit speelgoed merk is sportief, opvallend en verkrijgbaar in meerdere trendy kleuren. Daarnaast maakt dit bekende merk loopfietsen voor zowel jongens als meisjes, doorgaans in de leeftijdscategorie 1 t/m 3 jaar. De loopfietsen staan garant voor hoge kwaliteit en veel speelplezier. Daarnaast zorgt het stevige metalen frame ervoor dat ze lang mee gaan.

Kettler is een innovatief en sportief bedrijf dat er alles aan doet om prijswinnende loopfietsen te maken tegen een betaalbare prijs, hetgeen terug te zien is in de populaire Smoovy en Speedy series. Deze metalen loopfietsen hebben een sportief uiterlijk en zijn voorzien van stoere kleuren. Deze modellen zijn voorzien van een speciaal zadel dat in samenwerking met fysiotherapuiten is ontwikkeld. Hierdoor kan een hoge kwaliteit worden waargeborgen, terwijl de prijzen van deze stoere loopfietsen aantrekkelijk blijven.

Run Boy & Girl
Stabiele loopfiets voor kids vanaf 2 jaar

Meer Run Boy & Girl
Speedy
Stoere loopfietsen voor kids vanaf 2 jaar

Meer Speedy
Spirit Air
Populaire loopfietsen voor kids vanaf 2,5 jaar

Meer Spirit AirVeilig spelen

Een Kettler loopfiets voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor speelgoed. Zo zijn de meeste modellen voorzien van een handrem, handvatten en een handige standaard aan de achterzijde. Door de riante keuze, is er een perfect loopfietsje van Kettler voor vrijwel ieder budget.

Vanaf 2 jaar
Het ruime aanbod van Kettler speelt handig in op de behoeftes van kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Bij dit merk heeft u namelijk de keuze uit 10 inch loopfietsen en 12 inch loopfietsen. Het verschil in wielmaat zorgt voor verschil in formaat. Hierdoor is het eerste genoemde formaat geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en kunnen op de tweede categorie kids vanaf 2,5 jaar stappen. Natuurlijk gaan beide modellen lang mee want ze zijn uitgerust met een in hoogte verstelbaar zadel.

Kenmerken
De Kettler loopfiets modellen zijn voorzien van alle gemakken. Wel is er onderling onderscheid te maken. Bijvoorbeeld op basis van de wielen. Dit bekende merk biedt loopfiets aan met soft comfort en luchtbanden. Wat precies het verschil is? Luchtbanden zijn bijzonder comfortabel. Ze dempen vrijwel iedere oneffenheid in het wegdek en zijn zeer geschikt voor alle hobbels en bobbels. Buiten rond crossen en stoepje op, stoepje af gaat dan ook met gemak. Het voordeel van soft comfort banden is daarentegen ook vrij duidelijk: deze kunnen niet lek gaan. U bent dan ook verzekerd van een prettige rit zonder ongemakken onderweg.

10 inch loopfiets modellen
Daarnaast is er de Speedy 10 inch en Spirit Air. Deze prachtige loopfietsen zijn speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Tot slot kunnen kinderen vanaf 2 jaar nog kiezen voor de speciale Run series. Deze topmodellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren voor jongens en meisjes. Tevens zijn de Run series voorzien van alle gemakken, zoals een handrem en een standaard. Deze lijken ook iets meer op een daadwerkelijke kinderfiets en is daarmee zeer geschikt voor kinderen die vanaf 4 jaar willen overstappen op een echte kinderfiets. Door eerst te wennen op een loopfiets, wordt de overstap naar een volwaardige fiets een stuk kleiner.

Populair merk
Door de zeer complete collectie vol kwaliteitsmodellen zijn de Kettler loopfietsjes immens populair. Het is een waardig alternatief voor een Puky en doorgaans qua prijs net iets aantrekkelijker. Dat is dan ook de voornaamste reden waarom dit model vaak verkozen wordt. Ook het unieke design en de prachtige kleurencombinaties spelen een belangrijke rol. 

Over Kettler
Kettler is een Duitse fabrikant van onder andere fietsen, buiten speelgoed en sportschool aparatuur en bestaat al sinds 1949 en heeft in de loop der jaren een zeer goede reputatie opgebouwd, onder andere dankzij de populaire loopfietsen. Elk jaar weer is er een nieuwe loopfiets collectie beschikbaar. LoopfietsXL is al jarenlang de officiele dealer van Kettler, waardoor wij alle loopfietsen van Kettler tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden. Samen met Kettler selecteren we de perfecte loopfiets collectie voor onze klanten. De uitgebreide collectie zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. De jarenlange ervaring in kwaliteitsproducten zorgt ervoor dat Kettler jaar in jaar uit weer een topcollectie aan kan bieden.