Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Populaire Producten
Bandits & Angels - Smart bike 4in1 classic
79,95  59,95
Bandits & Angels - Smart bike 4in1 retro groen
89,95  64,95
Bandits & Angels - Smart bike 4in1 roze
74,95  54,95
Bandits & Angels - Smart bike 4in1 black
79,95  59,95
Bandits & Angels - Smart bike 4in1 rood
74,95  49,95


Alle aanbiedingenHouten loopfiets

Een houten loopfiets bestellen? Groot gelijk, want een prachtige loopfiets gemaakt van hout is het ideale speelgoed voor uw kind om actief mee in de weer te zijn. Het materiaal oogt natuurlijk en door veel met dergelijk speelgoed te spelen ontwikkelen kideren zowel hun evenwicht als het gevoel voor fietsen. Een loopfiets van hout hoeft niet duur te zijn. Zo zijn er al modellen vanaf 39,- euro verkrijgbaar. Voor deze prijs heeft u al een zeer compleet model.

Een houten loopfiets voor kinderen vanaf 2 jaar is erg populair en het perfecte moment waarop een kind kan leren wennen. Een loopfiets is daardoor meer dan leuk (buiten)speelgoed. Kinderen kunnen op een houten loopfietsje de volwassenen aanzienlijk makkelijker bijhouden. Waar meelopen voor kleine kinderen doorgaans een flinke klus is, wordt het met dergelijk buiten speelgoed een stuk eenvoudiger. Hierdoor wordt het voor zowel de ouders als het kindje een groot plezier om op stap te gaan. Wij beschikken over een groot aantal houten loopfiets aanbiedingen.xxx

Wishbonebike
De Wishbonebike voor kids vanaf 1 jaar

Meer Wishbonebike
Bandits and Angels
Loopfietsen met omkeerbaar frame (2in1) vanaf 2 jaar

Meer Bandits and Angels
Vespa Vanille
Bekijk de stoere modellen voor kinderen vanaf 2 jaar

Meer Vespa VanilleHouten loopfiets soorten

Ruim assortiment

Wij beschikken over een zeer divers aanbod, afhankelijk van leeftijd, lengte en voorkeur. Houten speelgoed is zeer populair vanwege de duurzaamheid, de brede keuze en de stevigheid. De stevigheid die een houten loopfiets biedt, zorgt er tevens voor dat veel mensen een loopfiets van hout boven een plastic model verkiezen. Een van de meest bekende merken zijn Bandits and Angels en Woodtoys. Onder deze merken vallen de mooiste, populairste houten loopfietsen en kinder loopfietsen. Deze modellen zijn verkrijgbaar in diverse thema's waaronder piraten, voetbal en prinsessen. Daarnaast zijn er voor zowel jongens als meisjes mooie 2 in 1 houten loopfietsjes beschikbaar.

2in1 loopfietsen met een uniek frame

De 2 in 1 is zonder meer de meest duurzame houten loopfiets variant. Het grote voordeel van dit soort loopfietsen, is de manier waarop het fietsje meegroeit. Het frame kan worden omgedraaid, waardoor onder andere het zadel hoger of juiste lager komt te staan. Hierdoor gaan deze stevige loopfietsen aanzienlijk langer mee, met als groot voordeel dat u niet elk jaar een nieuwe loopfiets hoeft te kopen. 

Wishbonebike 3in1

Naast de 2 in 1 is er ook de 3 in 1 Wishbonebike loopfiets. Deze stoere modellen zijn doorgaans geschikt voor kinderen van 1 tot en met 5 jaar en een van de populairste in zijn soort. De houten loopfiets van Wishbonebike kan eenvoudig aangepast worden van een driewieler naar een loopfiets. Als loopfiets heeft de Wishbonebike nog een extra stand voor grotere kinderen. Daardoor groeit deze prachtige houten loopfiets 3 tot 4 jaar met de kinderen mee. Deze fiets is de perfecte tussenstap voor uw kinderen. Vervolgens is uw kind 100% klaargestoomd voor een echte kinderfiets. Het lichaam zal aansterken en steeds meer zal uw kindje zich gaan ontwikkelen, zodat hij uiteindelijk zelfstandig kan gaan fietsen.

4in1 Smart Bikes

Naast de 2 in 1 en de 3 in 1 is er natuurlijk ook de 4 in 1 loopfiets, ook wel smart bikes genoemd. Deze modellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar en bieden extreem veel mogelijkheden voor een zeer aantrekkelijke prijs. De smart bikes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurstellingen. Waardoor rood, blauw en roze. Alle 4 in 1 smart bike loopfietsen zijn gemaakt van hout en ontworpen om jonge kinderen zo snel mogelijk actief te leren spelen.

Stimuleert de ontwikkeling

Er zijn diverse (bekende) merken op de markt die een houten loopfiets produceren. Speciaal voor de ontwikkeling van kinderen maar natuurlijk ook voor het speelplezier. Een groot voordeel van een loopfiets is dat deze de ontwikkeling van onder andere het gevoel voor evenwicht en balans stimuleert. Door plaats te nemen op een houten loopfiets, werken kinderen spelenderwijs aan hun evenwichtsgevoel. Daarnaast draagt het bij aan de ontwikkeling van de oog-hand coördinatie en het richtingsgevoel. 

Groot aanbod

Kijkend naar het aanbod, is dit enorm. Als grootste online houten loopfietsen shop bieden wij meer dan 70 verschillende exemplaren aan. Enkele populaire merken zijn onder andere Bandits & Angels, Wishbonebike, Scratch, Trybike, Kinderfeets en Simply for Kids. Stuk voor stuk merken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Populair merk

Bandits and Angels is een nieuw Nederlands merk. Een hip merk met stoere designs en kleuren. Bandits and Angels gaat verder dan de huidige generatie loopfietsen, waar de leveranciers werken op de automatische piloot kijkt Bandits and Angels naar de vraag in de markt en vertaald dit naar nieuwe modellen, kleuren of designs. De Black bandit is een voorbeeld hiervan. Dit stoere houten model is simpel in zijn voorkomen, echter daardoor weer zeer aantrekkelijk. Een onderzoek onder consumenten gaf aan dat zij de eenvoud erg aantrekkelijk vinden in plaats van de vele kleine stickers of mix kleuren. Bandits and Angels biedt diverse houten loopfietsen aan vanaf 2 jaar. De loopfietsjes zijn in diverse kleuren beschikbaar, waardoor er voor vrijwel alle jonge kids een leuk model tussen zit. Nieuw is een groene loopfiets naast de kleuren blauw, roze en rood. Ook neutrale loopfietsen in bijvoorbeeld een houtkleur zijn verkrijgbaar. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven als kraamgeschenk of op de verjaardag van een kindje.

Welke loopfietsfiets aanschaffen

Weet u niet precies welke u het beste voor uw kindje kunt kopen? Wij zijn de absolute specialist en helpen u graag verder. Bij al onze producten staat uitgebreide informatie, die wij zelf voor u hebben getest. Let vooral goed op de zadelhoogte, want dit bepaald in hoeverre het houten loopfietsje geschikt is voor de loopfietser. Bij de meeste modellen is de zadelhoogte in hoogte verstelbaar. Dit heeft als voordeel dat u de fiets in kunt stellen op de gewenste hoogte en aan kunt passen aan de lengte van uw kindje. Om van te voren te kunnen bepalen of een loopfiets passend is, kunt u de beenlengte van uw kindje opmeten. Deze beenlengte kunt u vergelijken met de (minimale) zadelhoogte. Zodra deze met elkaar overeen komt, bent u verzekerd van een passende houten loopfiets.

Leeftijd

Zoals aangegeven is de zadelhoogte in combinatie met de beenlengte het allerbelangrijkste. Dit neemt niet weg dat wij bij iedere loopfiets een leeftijdsindicatie hebben vermeldt. De categorieën waar u uit kunt kiezen zijn: 1 jaar, 1,5 jaar, 2 jaar, 2,5 jaar en 3 jaar. Op basis van enkel de leeftijd van uw kindje kunt u dan ook een eerste selectie maken. Al het aanbod dat dan te voren komt, past bij de leeftijd van uw zoon of dochter. Zo zult u zien dat wij voor jonge kinderen vanaf 1 à 1,5 jaar een vierwieler of driewieler adviseren. Oudere kids vanaf 2 jaar raden wij daar en tegen dan weer graag een tweewieler aan.

Soort wielen

Ons totale aanbod bestaat uit heel veel verschillende loopfiets modellen. Onderscheid is onder andere te maken op basis van het aantal wielen. Zoals aangegeven hebben wij vierwielers, driewielers en tweewieler is ons assortiment. Los van het aantal wielen, kan het raadzaam zijn te kijken naar het soort wielen. Het soort wielen bepaald namelijk met hoge mate het comfort. Zo mag u van luchtbanden veel comfort verwachten. De lucht dempt namelijk iedere hobbel en bobbel. Toch liever soft-comfort wielen? Dat kan! Ook deze wielen hebben een belangrijk pluspunt: ze kunnen namelijk niet lek raken.

Advies

Twijfelt u of u een geschikte loopfiets uitgezocht heeft? Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar om u van advies te voorzien. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook van advies voorzien indien u nog geen loopfiets in gedachten heeft.

Online bestellen

Heeft u uw keuze kunnen maken? Bestel uw favoriete houten loopfiets dan snel en gemakkelijk online. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij uw bestelling vrijwel direct versturen. U mag uw bestelling dan, de volgende werkdag in huis verwachten. Prettig want hierdoor kunt u uw kindje snel verrassen met een mooie houten loopfiets.